Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Swapping Devices
12-07-2010, 07:44 AM
One thing that's been annoying me for the last few weeks is when I have to switch devices/kits/etc., and the new item gets moved to the first open slot on tray level 1. It didn't do this before, and it's frustrating that I have to rearrange my tray every single time I need to switch something out. I have my tray set up exactly as I want it, and I don't like having to take the time to move it back whenever I get something new.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-25-2010, 09:44 PM
I'd like to add my voice to this thread. Only I'm getting things all over, not just first open spot on line 1.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Quote:
Originally Posted by kcansur721 View Post
One thing that's been annoying me for the last few weeks is when I have to switch devices/kits/etc., and the new item gets moved to the first open slot on tray level 1. It didn't do this before, and it's frustrating that I have to rearrange my tray every single time I need to switch something out. I have my tray set up exactly as I want it, and I don't like having to take the time to move it back whenever I get something new.
Check out my post. replys and suggestions welcome
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:22 PM.