Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 "Server not responding"
01-08-2011, 12:00 PM
I'm trying to play together with my brother on the same internet connection, but everytime we zone in/out a sector or map, he gets disconnected.

Is this a known problem, or is there any workaround for this?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-08-2011, 04:28 PM
It's a known problem, regardless of i-net sharing or system.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-09-2011, 02:40 AM
Well playing alone works without any issues. I tried with at 2 different locations (and ISPs), and everytime we play both, one will have the problems.

But it seems like we kind of worked around it by using the EU proxy for one of us. We still get the message sometimes, but we dont have to restart the program anymore.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-09-2011, 10:54 AM
Quote:
Originally Posted by soul710 View Post
Well playing alone works without any issues. I tried with at 2 different locations (and ISPs), and everytime we play both, one will have the problems.

But it seems like we kind of worked around it by using the EU proxy for one of us. We still get the message sometimes, but we dont have to restart the program anymore.
How are you sharing the connection btween the PCs (Stardard 'router' setup; or something different?)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:40 AM.