Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
03-04-2011, 05:39 AM
IF it was the Mutara Fed starship one, yes it was withdrawn, leaving the USS Warwick map the only Fed starship interior with a engineering section usable in the foundry ATM. I can only assume that the map had been included in the early build 'by accident' because it is for an unpublished mission as of yet. I do wish someone would come out and say 'This map was withdrawn', or if I am oversupposing 'opps this map should be there, lets patch it' Regardless I haven't been able to clear all the resource errors off it to try and republish the map, and it was one that I really wanted to play with triggers on too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
03-04-2011, 07:36 AM
Quote:
Originally Posted by blazex316 View Post
I am running into this same problem you had with the error about the resource not found.

I was using the Mutara Nebula map template and still it will not work to allow me to publish my mission. I would hope that a fix can be found without having to go through a lot more work to come up with a new map to fix my mission.

Hopefully the devs will be able to give me more answer and I apologize for jumping into your thread but since I was having a similar issue I thought it would be okay to post here.
No need to apologize. Knowing that other people are having this problem helps conclude that it's the actual Mutara Nebula template itself and not just the backdrop.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
03-04-2011, 11:40 AM
I have the same problem. Have anyone a solution
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
03-04-2011, 12:11 PM
Oh sorry, I didn't say yes this map was withdrawn because all of you here realized that already.

But yes, all the Mutara maps and resources were removed.

I'm sorry that this caused any issues for you, but this is also why it's on the test shard, rather than Holodeck.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
03-04-2011, 12:41 PM
Nuuuuuuuuuuuuuu!!! *weeps* Why!? *goes to corner to sulk*
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
03-04-2011, 03:27 PM
I had to use a completely different map. I needed 2 rooms and an engineering, now I have to use the Azura map.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
03-04-2011, 06:16 PM
Quote:
Originally Posted by Cpt.William2 View Post
I had to use a completely different map. I needed 2 rooms and an engineering, now I have to use the Azura map.
sorry but i haven t much time to play even less to test. Do you mean you can only use prefab interiors? you can t build any? i do hope they sort this out for neverwinter forge
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:43 PM.