Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 41
10-29-2010, 11:59 AM
Quote:
Originally Posted by vampiric_hoshi View Post
I used to use nHancer, but it doesn't seem to run with Windows 7 64.
As has been said, the latest NVidia drivers released earlier in the week..
I have win 7 ultimate 64 bit installed on the tower, the settings on the profiles in nHancher apply imediatly as you set them to the card and yes i also have the latest drivers for my card, i go from beta driver to full and back to beta on a cyclictic basis as they release them to stay upto date aswell lol.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 42
10-30-2010, 08:05 PM
I'm having the same flickering light problem. Downloading the 260.99 Nvidia drivers, I'll report back if it helps. Currently running 258.96.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 43
10-30-2010, 09:04 PM
Quote:
Originally Posted by newarrior View Post
I'm having the same flickering light problem. Downloading the 260.99 Nvidia drivers, I'll report back if it helps. Currently running 258.96.
Wow, no more flickering, and yeah, the whole game looks better. Strongly recommend upgrading to 260.99.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 44
11-05-2010, 03:16 PM
I too have issues with flickering, it's almost for me as if the bloom is turning on and off constantly. Alt tabbing out and back works someitmes but it's a real annoyance. My download speeds are utter crap tonight so can't download the new drivers will try tomorrow and report if it fixes the problem.

Running a 460GTS win 7 64bit.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 45
03-08-2011, 01:34 PM
Quote:
Originally Posted by Captain-Phillips
Since upgrading my video drivers lastnight having major artifacts and flickering of screen. running 2 5670 ati video cards in crossfire mode. was having no trouble at all before the new video card drivers were installed. I tried to go back to the older drivers, but still having problems with artifacts on screen, only on STO. everything else on computer including blu-rays play fine? NOW WHAT DO I DO?

same problem i can't play in fullscreen at all .I have to play in windows maximized mode and cannot change resolution at all they r grayed out.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 46
03-08-2011, 01:40 PM
Quote:
Originally Posted by Arkanine View Post
same problem i can't play in fullscreen at all .I have to play in windows maximized mode and cannot change resolution at all they r grayed out.
When you are in window mode the resolution changes automatically every time you re-size the client.
If your monitor is 1920*1080 and you have maximized the window (client) then the resolution for the game will be around 1900*1000 (taskbar, topbar and sidebars take some of the pixels).

If you resize the client to take up 50% of your screen then it will be adjusted to 990*540 and so on.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 47
03-11-2011, 04:42 PM
Quote:
Originally Posted by SuperCrypticDave
Can someone experiencing the problem post a screenshot? Thanks!

Dave
Dave,

Here is a vid of the blinking: http://s1212.photobucket.com/albums/...ent=Blinky.mp4

Here is my post with a dxdiag: http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=194405

Here is my ticket number: Ticket ID: #1068811

I believe I maybe have updated the drivers since this post, but at last auto-check (I'm away from that machine atm) it had the latest nvidia drivers for my chipset.

Can't wait to renable all my Borg and Aegis parts without blinking! \o/

Woops, did not realize I bumped a necro post. I just saw a dev response and thought ... yah ... sorry ...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 48
09-26-2011, 12:14 PM
Why has everything at the Space Port now started to flicker. Granted I haven't played for a month or so but never had a problem. This is a 6 month old computer Windows 7 64 Bit with a NVidia GTX 460. Not having a problem with my other online games. So what changed. Its like one of the lights in the room is about to pop. Very annoying.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 49
09-27-2011, 12:55 AM
I can't say I've noticed, and I'm in a similar position in that my PC is about 2 months old, runs Windows 7 64-Bit and has a GTX460.

What drivers are you running?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 50
10-07-2011, 08:52 AM
Yeah I can confirm that in my case post processing seems to be the issue. Using an NVIDIA GTS 450
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:22 AM.