Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Greetings Everyone,

I'm wondering if anyone else is experiencing this same problem. When I try to post items in the exchange, I go through the standard process of posting an item. When I press POST - I see the following message:

[System] [AuctionFailed] Items were successfully posted for sale.

The item is removed from my inventory and attached to the auction, but never appears in the exchange for sale. This has been happening with EVERY item I post.

To answer a question I know will come up - no the items are not bind on pickup items. They are anything and everything - things I should be able to sell.

Anyone else have this problem?

RichRider
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-10-2011, 03:48 PM
sometimes it will take time for something to show up on the exchange
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-10-2011, 03:53 PM
On Sunday I decided to leave the items in place to see how long it would take to show on the exchange. After 8 hours of it being in "limbo" - removed from my inventory - but not listed on the exchange, I pulled them down.

This has the smell of bug all over it - yet it doesn't seem to be getting any attention.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-10-2011, 05:25 PM
I belive on one of the passes I saw something about same character not seeing his own auction posts as buyiable options... So if Bob puts up Phaser Mk II for 40 EC, because the all the others are for 50 EC, he will never see his 40 EC Phaser Mk II in a list to buy from...

Crazey Wayne
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-10-2011, 06:09 PM
Question I have is why would I see the message saying Auction Failed?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-10-2011, 07:27 PM
Quote:
Originally Posted by richrider View Post
Question I have is why would I see the message saying Auction Failed?
It has said that as long as I remember. Are you filtering the search results? Any doesn't work well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-11-2011, 05:56 AM
I've never seen this. Try a different exchange console...like DS9
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:34 PM.