Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
My ship colors are ALL WRONG.

I am Captain level, deep space science ship (U.S.S. Voyager-looking) - everything was fine. I went to ESD to change a bridge officer costume. When I returned to my ship it became BORGIFIED! It's UGLY. Black shiny with puke-green lights!

Should be white, with the blue light from Nacells and things. But no matter what I do (customize ship) - it keeps getting Borgified. By Borgified I mean this:

The ship is DARK, Shiny and all the light coming from it is GREEN! (fights gag-reflex).

HELP! There are NO borg attachments or ANYTHING. I haven't even fought the Borg yet (except for the turtorial) I want a Star Trek-looking ship from Starfleet, not Borg.

How do I fix this?

Thank you to anyone who can help me.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-12-2011, 10:52 AM
That is the Reman shield from Cutting the Cord, right click on the shield and select "disable visuals"


you can do that for the Aegis and Borg parts too.

not to mention the kits and armor on you and your officers.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-12-2011, 10:54 AM
Quote:
Originally Posted by OtakuboyT View Post
That is the Reman shield from Cutting the Cord, right click on the shield and select "disable visuals"


you can do that for the Aegis and Borg parts too.

not to mention the kits and armor on you and your officers.

Oh God, thank you!
I don't know why that shield would do that - it's Reman, not borg! LOL

Thank you SO MUCH!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:03 AM.