Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
03-15-2011, 05:38 AM
I got this once yesterday. No known cause.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
03-15-2011, 05:39 AM
Im pretty sure ive seen this on my fed, who has no cloak.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13 please investigate and fix
03-15-2011, 12:07 PM
Happened to me twice in one match alone on Monday night. 5 times total throught maybe 20 games. My bug report went something like this..."Was 1/2 way across map, nothing going on, decloaked for no reason". Very vague i know, but so are the circumstances and the cause.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
03-15-2011, 12:13 PM
This happens to me now as well, even when i'm not on a team, all by myself in kerrat 75 km from the closest anything at all, just sitting there chatting, Nothing shows on my buff bar. It's quite annoying..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
03-15-2011, 01:06 PM
Had the same thing recently a lot; I just assumed my bridge crew are starting to get paranoid.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16 its not just in pvp
03-15-2011, 01:44 PM
i've encountered this bug in pve and pvp scenarios, as both klingons and feds. You will sudden;y drop into red alert (or the ground equivalent) for no apparent reason.


i will say this is only really serious in pvp space scenarios, as combat does not un-stealth you in ground combat
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
03-15-2011, 01:50 PM
I'm also getting a lot of your ____ shield is down, when in fact it's at 100%, & no one's even shooting at me from that direction. If i had the option, I'd space my Boff giving me this incorrect info in the middle of a fight, I'm busy enough without being lied to by my bridge crew.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
03-15-2011, 11:18 PM
The current red-alert problem is caused by a prometheus splitting up into multi-vector assault mode.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
03-16-2011, 07:23 PM
Actually it happens, in instances where I am by myself. No mVA required.

I'm not sure what the culprit is really.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:02 AM.