Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Mission target bug
04-08-2011, 09:57 AM
I have also reported this as a bug.

I have tested this with 3 missions and I have always the same problem.
Maybe I am doing something wrong, but I don't think so.

So this the problem:
I am creating a mission in the foundry with several maps.
So, when I am going to add the 3rd map transition to the storyline, all objectives BEFORE the 3rd map transition are lost.

When I delete the 3rd map transition everything is fine again.

As said, I tested this with 3 missions, and I get always the same crazy bug.
Is this known, or do I do something completely wrong?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-08-2011, 10:53 AM
Quote:
Originally Posted by Merlok View Post
I have also reported this as a bug.

I have tested this with 3 missions and I have always the same problem.
Maybe I am doing something wrong, but I don't think so.

So this the problem:
I am creating a mission in the foundry with several maps.
So, when I am going to add the 3rd map transition to the storyline, all objectives BEFORE the 3rd map transition are lost.

When I delete the 3rd map transition everything is fine again.

As said, I tested this with 3 missions, and I get always the same crazy bug.
Is this known, or do I do something completely wrong?
is the map transition in difference maps?
like each transition need a new map
you cannot transition 2 times on the same map you can copy a map and then transition on the copy map
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-08-2011, 11:56 AM
Ok this could be the reason.

I have used a map twice, because I needed this map twice in my story.
I will try to copy the map and report back if that solved my problem.

Thanks mate! :-)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-08-2011, 01:13 PM
Quote:
Originally Posted by Merlok View Post
Ok this could be the reason.

I have used a map twice, because I needed this map twice in my story.
I will try to copy the map and report back if that solved my problem.

Thanks mate! :-)
no problem
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
04-08-2011, 01:25 PM
Ok, that did the trick!

Thanks again!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:51 PM.