Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I hope I'm not reposting here, but I didn't find any thing pertaining to what. I'm now posting about. The ship picture in the shield facings UI doesn't match my ship. At first I thought it was a bug. Now I'm certain it is. What I mean is, when I got my defiant R I noticed it again. If you have noticed something to this nature please note what ship your using.
To be more specific, the picture I see looks a lot like a cruiser the kinda like the old enterprise

Also. I'd like to see this graphic change to match ship skins as well. Example the maelstrom class escort. I know its a skin. I'm just detail oriented.
Thank you
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-17-2011, 04:39 PM
I had the same "problem" once with one of my ships, too. I continued playing and after I restarted the game, it was gone - the right image was set. Can't remember the ship I used back then.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-18-2011, 08:21 PM
I noticed this with the Vor'cha. Check out the details under the Battlecrusier forum.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-19-2011, 06:20 AM
Yeah, it is kind of odd flying a Defiant-R with a Cruiser (Ambassador Class?) icon. My Raptor matches it's icon. There are other more important issues to deal with, but I certainly hope that this finds its way onto a fix list one day.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:25 AM.