Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Pause bug
05-03-2011, 10:00 AM
This breaks the game client:

1. Play a mission to the point where you have a beam up button.
2. Hit pause zone.
3. Click beam up.

GUI vanishes, and nothing happens as it's paused.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-03-2011, 05:26 PM
Reported to Development
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-03-2011, 06:23 PM
Thanks for reporting this--we've actually got it in our database already.

While the game may appear to lock up, it actually doesn't. While you can't see it, the pause timer is still counting down and when it reaches 0 the game will continue as expected and you'll successfully beam out.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-04-2011, 03:18 AM
Ive had a simular problem but when it pauses the map spins round untill it unpauses, ive tried a different keyboard to make sure it wasnt my buttons causing it
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:54 AM.