Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I made a ticket from this, but I haven't heard anything or seen any progress and so just making sure this gets out there. When I go to warp in my Nova or Intrepid, there is another warp trail that follows it. This is in the animation cut scene.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-03-2011, 10:33 AM
I get this when I warp out with my Nova-class science vessel, too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-03-2011, 03:42 PM
This should be fixed in the next patch.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-03-2011, 05:21 PM
It also happens when I'm in shuttles and runabouts.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
05-04-2011, 02:09 PM
Quote:
Originally Posted by Farktoid5000
This should be fixed in the next patch.
Good news. I was starting to get a liitle paranoid.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
05-05-2011, 05:22 AM
Thankies, Farky.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
05-05-2011, 02:20 PM
Quote:
Originally Posted by Farktoid5000
This should be fixed in the next patch.
I hope, this fix will finally include the warp out animation bugs on the intrepid and the nova.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:34 AM.