Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Missing menu
05-29-2011, 12:28 PM
Interesting error here. Started the game the normal way on my desktop running Windows XP with an NVIDIA GeForce 7950 GT card; got a black screen with music. Tried the option for the game to run in it's windowed Safe Mode; got music, background and one character but no menu and no way to actually start the game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-29-2011, 12:32 PM
Works great on my laptop, however. Running Windows 7 with an ATI Mobility Radeon HD 4200 on it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-29-2011, 09:24 PM
Quote:
Originally Posted by deadone430 View Post
Interesting error here. Started the game the normal way on my desktop running Windows XP with an NVIDIA GeForce 7950 GT card; got a black screen with music. Tried the option for the game to run in it's windowed Safe Mode; got music, background and one character but no menu and no way to actually start the game.
Post a DXDiag so we can take a look at the system info.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-30-2011, 01:51 AM
Specifically what parts do you need? If I post the whole thing, it's too long
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
05-31-2011, 09:29 PM
Quote:
Originally Posted by deadone430 View Post
Specifically what parts do you need? If I post the whole thing, it's too long
CPU
Memory
Direct X
Video Card and driver info
Audio system and Driver info.

I believe you should be able to save the whole DXDiag dump as a .txt file and you can upload it as a attachment to this particular forum too.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:32 PM.