Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I have two squads set up, and the Foundry says that the Squads could have up to a max of 3 Cruisers, 2 Frigates, and 2 Battleships. However, every time zone in to test the map, ship placement etc. There is only 1 ship that spawns...How do I fix this to spawn ALL ships in the squad? Thanks in advance
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
06-12-2011, 05:16 PM
The description of the mobs as having x number of frigates etc is what it scales up to based on how many player characters are present.

More people on the team=bigger mobs.

So generally when you're solo every mob except frigates and fighters will spawn as one ship.

If you want more on the map when solo, just add more mobs.

your welcome, in retreat.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
06-12-2011, 05:24 PM
Quote:
Originally Posted by Pure_big_mad_boat_man
The description of the mobs as having x number of frigates etc is what it scales up to based on how many player characters are present.

More people on the team=bigger mobs.

So generally when you're solo every mob except frigates and fighters will spawn as one ship.

If you want more on the map when solo, just add more mobs.

your welcome, in retreat.
Ahhh! makes sense now, I was thinking I could mainly change it. Is there a way I can setup a "mini" squad of like 50 birds of prey? lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
06-12-2011, 05:28 PM
ahh there it is, different squads have different numbers...sorry my english/reading is bad...I'm an American
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:14 PM.