Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Kits multiple abilities?
06-14-2011, 12:48 PM
I am a new player and I can seem to find the answer to my question anywhere which is the reason for the post. I search the new player guides but didn't find an answer. How do you activate the multiply abilities on the kits? It seems that only my first ability is activate. For example I have a kit that creates a phaser turret and a shield generator but only the phaser turret is created when activated. What do I need to do to activate the second ability? Thanks in advance.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
06-14-2011, 12:53 PM
Make sure all the abilities for you are on your shortcut tray. Press P to drag abilities to it. You can also expand your tray if you need more rows by using the icon in the upper right corner of the tray.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
06-14-2011, 12:56 PM
AHHH? Thanks I thought it was a one button deal since it listed everything together. Thanks for your help
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:42 PM.