Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hi all
I know it is a dumb question but...how do I change the uniform of my character? I ended up to the taylor and customised a nice one but then when I go back to the game the character appears with her armour ...cannot see the normal uniform I creater her with or the "dress" I customised at the taylor...also I have a pet but how do I load it so that it follows me around?
Thanks
Veritas
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
06-10-2011, 11:42 AM
left click on your portrait in the left upper portion of the screen -> change unifom -> select the one u want
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
06-10-2011, 12:40 PM
What he said above... to change your uniform to an off duty outfit or a fleet uniform. If you're just looking to remove the armour graphic go to your inventory and right click on the armor and/or kit you're wearing and 'disable visuals'.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
06-10-2011, 03:58 PM
Quote:
Originally Posted by Cyllus View Post
What he said above... to change your uniform to an off duty outfit or a fleet uniform. If you're just looking to remove the armour graphic go to your inventory and right click on the armor and/or kit you're wearing and 'disable visuals'.
Thanks I will try both...
D
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
06-10-2011, 08:37 PM
if you have a pet, like the Horta or the Sehlat, all you need to do is place it in your inventory, then check your power list, there should be a new power that looks like the pet's icon, drag that to your power tray and you should be able to call your pets at will by clicking on the power.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
06-12-2011, 02:40 AM
Quote:
Originally Posted by azrael_eterna
Thanks I will try both...
D
Hi all I managed to remove the graphics for the armour but not to change the uniform. I have no idea if I have a "spare" uniform...do the off duties ones come as a default? when am I supposed to left click on the avatar when I am in game already or before I choose with which character I log in? sorry for really dumb questions...is there a guide about this on the net?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
06-12-2011, 03:18 AM
Quote:
Originally Posted by azrael_eterna
Hi all I managed to remove the graphics for the armour but not to change the uniform. I have no idea if I have a "spare" uniform...do the off duties ones come as a default? when am I supposed to left click on the avatar when I am in game already or before I choose with which character I log in? sorry for really dumb questions...is there a guide about this on the net?
Right-click your character portrait (the interface element displaying your image, class, shields and health) while in-game and on ground/station.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
06-21-2011, 02:44 PM
Quote:
Originally Posted by L.Lockheed
Right-click your character portrait (the interface element displaying your image, class, shields and health) while in-game and on ground/station.
It worked thanks a lot...would be nice to have a manual like a book with all controls and simple things about the interface for beginners...:p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
07-05-2011, 02:27 AM
Quote:
Originally Posted by L.Lockheed
Right-click your character portrait (the interface element displaying your image, class, shields and health) while in-game and on ground/station.
Lockheed, your sig image...perfect idea for the way helmets should be in game. Have you tried showing it to any of the devs?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:28 PM.