Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 TOS uniform badge error?
07-10-2011, 09:44 PM
Since season 4 two of the badges look like they have a sheen or something that makes them almost impossible to see
the command and the science badge look right. The operations badge and the medical badge look wierd.

http://imageshack.us/photo/my-images...osscience.jpg/- looks right.

http://imageshack.us/photo/my-images...perations.jpg/- looks wierd

http://imageshack.us/photo/my-images...osmedical.jpg/- looks wierd.

Is this a bug or is my graphics card stupid? Should I submit a bug report?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
07-10-2011, 11:43 PM
There were some bugs with the TOS badges and our new graphics optimizations. The fix is done, and should be patched within the next week or two.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
07-11-2011, 04:10 AM
I'm hoping this fix applies to many of the other badges and rank designs as well
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
07-11-2011, 07:46 AM
Quote:
Originally Posted by mhighison View Post
There were some bugs with the TOS badges and our new graphics optimizations. The fix is done, and should be patched within the next week or two.
Sweet! Thanks for the info. Can't wait to see it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:21 AM.