Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
BUG:

Every time I try to transport or dock into ESD, the loading screen shows indefinably forcing me to have to force quit the game.

Description:

Every time I try to transport or dock into ESD, the loading screen shows indefinably forcing me to have to force quit the game.

CATEGORY :

UI maybe Graphics

How to reproduce (If known.)

1- Go to SFA or SOL System
2-Try to dock or transport into ESD

LOCATION:

ESD/SOL System

Commentary

I've tried adjusting my graphics settings. Still happens. Tried just waiting and the loading screen stays up for 43 minutes at the longest.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
10-05-2011, 01:54 PM
I had this happen to me a earlier it would progress till around 90 to 96 percent done and then lock up, I just let it sit, after a few times of crashing or being booted from the server it finally let me enter ESD although it took like 10 to 15 minutes to do so.

Figured it was just a network or server connection issue and not a bug so I didn't think there was anything to report... guess there may be a bug involved after all.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-05-2011, 06:30 PM
I have had no crashed going to ESD, just the long load in..stuck at 95 or 96% for about a minute or 2
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
10-05-2011, 08:51 PM
It's possibly a server load issue. Sometimes its decently responsive and quick, other times it traps you on that loading screen until it "unclogs" or kills the game (either on its own or by the player killing its process).
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:46 PM.