Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Coliseum problems
10-10-2011, 07:19 AM
I'm running Coliseum on Tribble, and have had the following problems. In the coliseum, when I arm my sword and press H, the sword doesn't show up until I start using it.

Once I leave the coliseum, my graphics card temperature spiked and went into it's lock down mode - I had to kill STO and restart.

My progress window slider isn't working correctly. Well, it's not working at all - I can't scroll down and see what is next.

Spiked temp, and locked again.

Just met my first batch of critters, and my energy weapons are working. Card temp up again. If it crashes again, I'm not going to put my card through this again.

After killing the critters with my energy weapon, the guy didn't follow me. Temp spiked, program froze. i'm done with testing these missions until this problem is resolved.

I've noticed that my graphics card temp has been running 10-30 degrees F hotter than it normally runs on holodeck.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
10-10-2011, 09:43 AM
I haven't had card temp spike problems but I am having the same problem where Slamek is not following me through the canyon.

Also: The ticket server seems to not work either. It's the second time I tried to send a bug ticket concerning a mission on the beta server and I get this: http://steamcommunity.com/profiles/7...888?tab=public

As y'all do state. Feedback is important. But it can be difficult to give feedback and report bugs from in-game if the server's timing out when trying to send a ticket from there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
10-10-2011, 04:39 PM
I'm not reporting bugs in-game anymore on tribble. It is broken.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:48 PM.