Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 61
11-08-2011, 08:46 PM
Quote:
Originally Posted by Captain_Revo
did you fix the fire all weapon buttons being greyed out in combat? is that coming soon. i know that is bugging people.
If you keybind it, it works fine. I've set mine to the spacebar, and have no problems.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 62
11-08-2011, 08:51 PM
Quote:
Originally Posted by Salami_Inferno
We will be bringing the Tribble server down for maintenance to apply a new update.
ST.16.20111030a.4
When are you going to fix the KDF Bridge Officer bug? I've yet to get one, other than the first one. Just leveled up again, and didn't get the option to recruit any. Current count, I'm down 17 bridge officer canidates.

The only way I've been able to obtain any is to either wait out the Duty Officer assignments, or buy them on the exchange.

This isn't something you want to make it to the Holodeck server, even with the typical apathy shown to anything KDF related.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 63
11-08-2011, 10:04 PM
Quote:
Originally Posted by Cowbert View Post
Works fine for turrets and beams, but I think the biggest issue for the people with this bug are the ones with cannon boats.
I run all of my weapons on autofire, and I don't have this issue. The issue I have seems to be that the timing of the cannon bolt fire is a little whacky at times.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 64
11-09-2011, 02:53 AM
Quote:
Originally Posted by Tychus_Findley
Why were the recruitment mission made rarer?

I been playing a few days now with the doff system and I only seen 2 of them. Is this another prompt to buy c store doffs?
You can only use so many Bridge Officers. I've already stopped doing these because I have no room for them and they don't sell.....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 65
11-09-2011, 03:53 AM
Fire all weapons, fire all beams, fire all torpedoes:

All three buttons are greyed out for quite some time. Some of the players don't want to change their way of playing just because of a new longtime "minor" gameplay bug. I for sure won't be changing anything, I got used to the way I fly my ship and fire my stuff for 2 years now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 66
11-09-2011, 06:34 AM
Quote:
Originally Posted by RogueMaster View Post
When are you going to fix the KDF Bridge Officer bug? I've yet to get one, other than the first one. Just leveled up again, and didn't get the option to recruit any. Current count, I'm down 17 bridge officer canidates.

The only way I've been able to obtain any is to either wait out the Duty Officer assignments, or buy them on the exchange.

This isn't something you want to make it to the Holodeck server, even with the typical apathy shown to anything KDF related.
Doesn't one of the missions/patrols give you the extra boff you need? Yes it's a bug, but it's not *that* game breaking...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 67
11-09-2011, 08:40 AM
Quote:
Originally Posted by NicholasBattles
Yeah I did so that's why I'm a bit confused. It's the Tribble Character that I transferred. On Holodeck the character still has QSS. Only on tribble do I not have the power.
Did you do a mission to earn the xtra 50 Skill points? They also raised the skill cap by 50 points and that tiny detail is not in the release notes.
I had the same issue with my transferred guy, had to do one round of exploration to get the points, then do the respec to get the QSS back.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 68
11-09-2011, 11:15 AM
Quote:
Originally Posted by Captain_Revo
did you fix the fire all weapon buttons being greyed out in combat? is that coming soon. i know that is bugging people.
Ditto This Fix!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:58 AM.