Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Main Menu Bug
11-14-2011, 04:11 PM
I bought the game, purchased the digital download, and now I'm stalled.

Why, you may ask? Simple. For some reason at the main menu my darn game keeps thinking I'm pressing either the "Delete character" button or when in options the "Reset to Default" button.

I tried undoing my main keyboard on my laptop. I successfully unhooked it, put everything back together, and STILL it does it. It's like there's a freaking key being pressed and for some reason it won't stop pressing. I know it isn't on my USB keyboard that I *just purchased and have tested*. So, either it's my computer, or something else.

Can anyone help me? Anyone know what keyboard key is used for the "Delete Character" or "Reset to Default" function? Anyone know how to fix this? I'm at my wits end here, I've spent three hours doing computer troubleshooting and I can't seem to figure it out.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
11-14-2011, 07:43 PM
UPDATE

So I managed to get around the "bug" (which is the only word I have for it) for right now by pressing ESCAPE when either menu option of "Delete Character" or in the options tab "Restore Defaults" pops up. I have not, as of yet, been able to figure out what is causing this. In game, as I play, nothing pops up. Only in those two menu's does it pop up. I can only gander that it is a bug of some sort as everything is orderly on my end.

Any assistance would be helpful, Thanks!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
11-15-2011, 05:13 PM
Still having the issue.

I CANNOT access in-game options or Menu options.

I CAN play the game, however I cannot edit any key configurations or anything else without having the issue In-Game and Outside of game.

No one has any ideas?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
11-15-2011, 06:57 PM
have you got sticky keys enabled via the built in keyboard my mistake maby?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
11-16-2011, 11:12 AM
Quote:
Originally Posted by xth3xr34p3rx View Post
have you got sticky keys enabled via the built in keyboard my mistake maby?
You know what, I'm going to check on that. Thanks for the tip!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
11-16-2011, 11:23 AM
Quote:
Originally Posted by xth3xr34p3rx View Post
have you got sticky keys enabled via the built in keyboard my mistake maby?
I disabled sticky key's completely, didn't work at all.

I have no clue what to do now. I mean I can play the game, but it's extremely limited.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
11-17-2011, 11:37 AM
You know, I am getting quite irritated about this.

It's been a few days and I've only had one response to my issue. I'm sure someone out there has some idea what is causing this. Can SOMEONE PLEASE HELP ME so I can resolve this issue?

Here's something else to add.

WHEN I open up the MAIL Tab in game, whatever this is keeps on making the "REPORT MESSAGE AS SPAM?" thing to appear. Meaning it is constantly pressing the "Report as Spam" button. DOES ANYONE HAVE ANY IDEA WHAT KEY ON THE KEYBOARD IS DESIGNATED TO DO THIS.

IF YOU DO, PLEASE RESPOND, IT WOULD HELP ME OUT A LOT IN SOLVING THIS ISSUE.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-10-2012, 02:21 PM
I am having this same problem. It's the reason I originally left the game after only a month. NO one could help me then either.

Re-downloaded, hoping to find it resolved. Sadly it is not. Makes it pretty unplayable.

If this helps narrow the field.
Dell Inspiron 1501
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-10-2012, 03:11 PM
You might have an older version of the Launcher

http://www.startrekonline.com/download

You could all so have a Keyloger or some Viruse

I would first Run this too make sure you don't have any maleware on your lapy
http://filehippo.com/download_malwar..._anti_malware/

And if you have a Anti Virus i would run that all so.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-10-2012, 03:12 PM
Quote:
Originally Posted by Xcom46 View Post
You might have an older version of the Launcher

http://www.startrekonline.com/download

You could all so have a Keyloger or some Viruse

I would first Run this too make sure you don't have any maleware on your lapy
http://filehippo.com/download_malwar..._anti_malware/

And if you have a Anti Virus i would run that all so.
None of the above, for me at least.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:19 PM.