Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 281
12-22-2011, 07:08 AM
Quote:
Originally Posted by rheoryn View Post
I'm a lifetimer.

Still seems down today, hopefully just a patch thing.
Yeah, that's why I put it as an FYI, so in a month when people who go silver come to find out why they might actually see that. I doubt it but we'll see. lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 282
12-22-2011, 09:44 AM
Not authorized
Not authorized
Not authorized
Not authorized
Not authorized

*sigh*

I wonder if we get the 'but this feature is in beta!' response again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 283
12-22-2011, 09:50 AM
I get the not authorized as well, and it worked fine yesterday.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 284
12-22-2011, 09:56 AM
We shoudl all be used to this by now. Everytime maintenance or a patch happens, something else gets broken. We've had horrible audio in every environment but space on Holodeck for about 2 weeks now and well over a month before on Tribble. Clearly, quality control was lost quite a while ago.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 285
12-22-2011, 10:02 AM
That's so weird. I got disconnected when the server went down but it reconnected when it came back up. I wonder how they managed to only break certain users.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 286
12-22-2011, 10:14 AM
XMPP is back up for me.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 287
12-22-2011, 10:33 AM
It is also back up for me as well. [=
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 288
12-22-2011, 10:38 AM
Woo, seems back up for me after the patch this morning.

However it still crashes when I join my fleet channel Normal channels work fine. (I'm using Trillian)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 289
12-22-2011, 01:12 PM
It's still down for me

edit: on my laptop anyway

edit: because I set it up wrong on my laptop, all good now
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 290
01-18-2012, 02:42 PM
so I linked my Perfect world account to cryptic now my cryptic credentials don't work and neither does pidgin? any ideas?

Now i wish i hadn't linked them
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:48 AM.