Prev Previous Post   Next Post Next
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I keep losing connection to the server, I've had this problem before, about a year ago and a patch fixed it. I don't know what has changed, none of the other games and services I use on my computer seem to be having connection issues.

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 16 ms 13 ms 13 ms 75-121-32-1.dyn.centurytel.net [75.121.32.1]
2 12 ms 14 ms 12 ms j1-rt-ge-0-0-0.bran.centurytel.net [209.206.152.68]
3 23 ms 22 ms 22 ms bb-mrghmoqa-jx9-02-ae4-0.core.centurytel.net [208.110.249.170]
4 20 ms 19 ms 22 ms bb-mrghmoqa-jx9-01-ae0.core.centurytel.net [206.51.69.1]
5 34 ms 32 ms 31 ms bb-mrghmoqa-jx9-02-ae0.core.centurytel.net [206.51.69.2]
6 31 ms 27 ms 27 ms bb-chcgilwu-jx9-02-ae8-0.core.centurytel.net [204.9.121.190]
7 71 ms 29 ms 29 ms cer-edge-17.inet.qwest.net [65.113.255.241]
8 65 ms 30 ms 28 ms chp-brdr-04.inet.qwest.net [67.14.8.234]
9 29 ms 32 ms 32 ms te0-3-0-7.ccr22.ord03.atlas.cogentco.com [154.54.11.45]
10 32 ms 32 ms 32 ms te0-4-0-1.ccr21.ord01.atlas.cogentco.com [154.54.25.65]
11 54 ms 54 ms 54 ms te0-4-0-6.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.45.218]
12 48 ms 54 ms 52 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.254]
13 57 ms 57 ms 52 ms 38.111.40.114
14 54 ms 56 ms 57 ms 208.95.185.41

Trace complete.

I just ran the nettest and seem to be hung up on port #7255, what do I do?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:40 PM.