Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
What is this about? Every time Iog in I get this and nothing else happens after. I repeatedly have to re-log over and over until the server connects. Im in Ireland and ive verified so many times too. I feel the problem is on your side but if you can tell me otherwise and what you think the issue is im would be delighted to know Whats going on here cryptic?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-09-2012, 11:49 AM
Have you done a Tracer rout
Make sure the game is running while doing it.
http://files.champions-online.com/nettest.exe
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-09-2012, 12:05 PM
Quote:
Originally Posted by Xcom46 View Post
Have you done a Tracer rout
Make sure the game is running while doing it.
http://files.champions-online.com/nettest.exe
Heres the results http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...42766983_n.jpg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-09-2012, 03:48 PM
Quote:
Originally Posted by Tyron_Jara
your nettest looks fair what does the tracert looks like

tracert patchserver.crypticstudios.com
also are you using any of the proxys in the launcher option or not?
are you using wire or wireless connection?
is on demand patching disabled in the launcher options?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-12-2012, 01:04 PM
Quote:
Originally Posted by PegasusMD
your nettest looks fair what does the tracert looks like

tracert patchserver.crypticstudios.com
also are you using any of the proxys in the launcher option or not?
are you using wire or wireless connection?
is on demand patching disabled in the launcher options?
Im using the EU proxy. Wireless connection and on demand patching.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:28 AM.