Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
So I was playing around with the new skills and gave my Captain level 4 in PS (Personal Shield) Generator. The skill description reads:

Quote:
Improves Ground Shields
This skill improves the Shield Hit Points of ground shields. The more points in this skill, the more damage your ground shield can take.
Prior to putting any points into the skill my Personal Shield Mk V [Cap] was listed as having 195 HP. After leveling up the skill to 4 (+64 points) you'd think I'd see some improvement in my shields HP, but it's still at 195.

So either I'm misunderstanding the above definition or it doesn't work.

Bug tkt #1,249,749.

01/18 Edit: I'm sorry, I forgot to come back and update this with my results. I don't know if it was a "fix", user error on my part (unlikely, I know what I'm doing, but not out of possibility ), or maybe it required relogging/instancing (this is my guess), but the next time I looked at my toons with PS Generator, I saw that my shield strength had improved. So it appears to be working correctly. Thanks! If any Dev sees this, please let folks know they can close Bug tkt #1,249,749 and this thread.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-06-2012, 12:10 PM
It's working for me. Base shield HP 292. Shield HP with 6 points spent 353. Did you check the actual shield strength while on ground?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-06-2012, 01:31 PM
Quote:
Originally Posted by KitsuneRommel
It's working for me. Base shield HP 292. Shield HP with 6 points spent 353. Did you check the actual shield strength while on ground?
I was on the ground. Pressed U and looked at my shield setting before and after applying the skill. Is there another way to check the actual shield strength? >shrug<
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-06-2012, 01:41 PM
yes if you mouse over your Healthbar in the UI element with your FACE!


hopefully just a UI display error

did not test
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-17-2012, 10:17 PM
I've noticed many item's numbers are now displayed with your ship and captain's modifiers taken into account automatically. While that saves math for people who just want to know thier final number, it makes comparing items between characters very difficult since you basically can't work out the actual base numbers.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-17-2012, 10:50 PM
Definitely working for me, 291 to about 350 with six points.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-18-2012, 04:09 PM
I'm sorry, I forgot to come back and update this with my results. I don't know if it was a "fix", user error on my part (unlikely, I know what I'm doing, but not out of possibility ), or maybe it required relogging/instancing (this is my guess), but the next time I looked at my toons with PS Generator, I saw that my shield strength had improved. So it appears to be working correctly.

Thanks!

If any Dev sees this, please let folks know they can close Bug tkt #1,249,749 and this thread.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:38 AM.