Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
01-17-2012, 06:38 PM
Quote:
Originally Posted by Armsman View Post
FYI - STO desen't use Microsoft .NET for anything - I don't have ANY version of MS .NET installed and the game runs fine (and yes, I do know the ins an out of .NET as I'm in the IT support fioeld and we have apps at work that use it extensively.

As for why Darth Panda is saying this? I think because he supports MULTIPLE PWE gammes and there may be some of their other MMOs that use .NET for something.

BOTH Champions and STO make use of teh microsoft C++ redistributable packagwe; so yes, if you haven't got that installed, you sould (In fact CO stopped working for me very soon after it's lauch bach in 2009 because I didn't have the latest C++ redistributable installed; and since they both use the Cryptic MMO Engine; STO needs it as well.
Yeah, I'm a .NET developer as well (app+web), which was why I surprised to hear that suggestion... and I didnt install .NET when I played with wine, so again, was unsure where it came from. But having never played other PWE games, that's a fair guess

Quote:
Originally Posted by billyyank View Post
Uninstall and reinstall finally did the trick. I don't know what happened in the first place. Computers seem to have a black magic about themselves that no one understands.
Glad to hear it (reinstalling is a great fallback plan if nothing else works), though to be fair to darth panda, he's new from PWE, he's probably just learning it all too
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
01-17-2012, 06:48 PM
Reinstalling is definitely an "if all else fails" solution for almost anything, yes. And though Darth may be new to the STO technical arena, some things are fairly universal across all games.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
01-17-2012, 08:27 PM
What else have you tried?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
01-17-2012, 09:21 PM
@billyyank That seems SOOOOO true sometimes. :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25 repeatedly crashing
01-18-2012, 03:05 AM
2012.1.18
repeatedly crashing in one of the first nuby missions, escorting a vulcan ambasador.
1. the error popup blocks cut paste, so one is unable to simply past details in the error into their submit error report (that error popup is gone by the time one is requested to submit details)
2. Verifying Files in the launcher may fix this issue.: Texture_Library/Costumes/Avatars/Civilian/M_Uniforml_Defaultpantstight_01_Nx.Wtex:
3. AFTER the game crashes gameclient.exe CONTINUES to lock up the cpu (amd 5600+ two core) at 80 to 90%. Have to forcefuly terminate gameclient to regain control of the computer.
4. On restarting the game loader it locks up with a never ending patch / error submission.
5. even doing the verify files does nothing to correct this texture library issue.

6. am re downloading the client again to see if a fresh install will fix this issue.

7. DETEST having to use the forced pando spyware d/l for the STO client... two years (? since 2009) later and you guys STILL refuse to upload the client to d/l sites like: PlayWhat, games.on.net, atomicgamer, mmosite, fileshack, fileplanet, gamershell, ect!
8. the spyware d/ler even after one "uninstalls" it, there are about 15 to 20 secret entries hidden within one's registry, you have to do a word search to get all the pmb rot out of the registry. ps. do not delete iexpando, think that is a diferent program not part of pmb.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
01-18-2012, 12:48 PM
I have the same issue, even after an uninstall of the game. Hopefully there will be a fix soon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
01-18-2012, 12:52 PM
Quote:
Originally Posted by bug View Post
2012.1.18
repeatedly crashing in one of the first nuby missions, escorting a vulcan ambasador.
1. the error popup blocks cut paste, so one is unable to simply past details in the error into their submit error report (that error popup is gone by the time one is requested to submit details)
2. Verifying Files in the launcher may fix this issue.: Texture_Library/Costumes/Avatars/Civilian/M_Uniforml_Defaultpantstight_01_Nx.Wtex:
3. AFTER the game crashes gameclient.exe CONTINUES to lock up the cpu (amd 5600+ two core) at 80 to 90%. Have to forcefuly terminate gameclient to regain control of the computer.
4. On restarting the game loader it locks up with a never ending patch / error submission.
5. even doing the verify files does nothing to correct this texture library issue.

6. am re downloading the client again to see if a fresh install will fix this issue.

7. DETEST having to use the forced pando spyware d/l for the STO client... two years (? since 2009) later and you guys STILL refuse to upload the client to d/l sites like: PlayWhat, games.on.net, atomicgamer, mmosite, fileshack, fileplanet, gamershell, ect!
8. the spyware d/ler even after one "uninstalls" it, there are about 15 to 20 secret entries hidden within one's registry, you have to do a word search to get all the pmb rot out of the registry. ps. do not delete iexpando, think that is a diferent program not part of pmb.
That might well be because PWE does not distribute games outside of their official websites. Here's a thought too: Most F2P publishers/developers use Pando to distribute their games because it's cheaper bandwidth-wise to do so.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
01-18-2012, 04:56 PM
Quote:
Originally Posted by kain111986
I just downloaded the game and it patches fine but when i hit the engage butten it actlikes it starting and the i get cryptic errer:Oops and it has errer ticket id 13296705 i have tried it like 10 times and the same thing every time sorry for the gramer
Make sure you've got updated video drivers.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
01-20-2012, 01:57 AM
was the first thing i did befor posting found out that if i reinstal the loncher that it will alow me to play but the secend i log out i have to reinstal the loncher
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:23 AM.