Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 31
01-22-2012, 09:55 PM
Quote:
Originally Posted by SuperCrypticDave
We are working on both. I meant to say, "It's actually a problem in some of the ground maps *as well*."

Dave
It's nice to know Cryptic devs are aware of this, and not blaming the customer's computers like other companies (EA and SOE, to name two).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 32
01-23-2012, 02:17 AM
Ya , thats true. I find Cryptic is very good with not BSing their customers like EA and their Origin Garbage.

I'm having the same issues

Specs:

Windows 7 64 bit ( BOOTCAMP )
Macbook Pro 15' August 2011
2.3GHz quad-core Intel Core i7
AMD Radeon HD 6750M 1GB GDDR5 and Intel HD Graphics 3000
4 Gb 1333MHz DDR3 SDRAM
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 33
01-23-2012, 11:22 AM
Last patch had no real effect >_> Hope Cryptic finds a answer soon =O
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 34
01-26-2012, 03:59 AM
same issue with my gtx 570. I've shadows flickering in the universe but also in indoor location like the bridge of my ship in engineering ( near the warp core I've a "big" black texture )


Edit : turn off the Dynamic Lighting and Shadow fix some issue with shaders but no with the textures and the flixkering ( space/indoor )

This with Dx9 or Dx11
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 35
01-26-2012, 03:18 PM
Same issues, HD4890 on Vista x64 SP2.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 36
01-27-2012, 01:32 AM
Vista, win7...64 bit. Maybe is a issue with x64 and Dx11?

Someone with this issues under XP?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 37
01-27-2012, 04:29 AM
Quote:
Originally Posted by blackdark1 View Post
Someone with this issues under XP?
Me.

Someone from Cryptic has stated that they are aware of this issue. Sadly, this wasn't fixed in the most recent patch. Only transparent planets were (patially) fixed. Flickering still occurs like before.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 38
01-27-2012, 05:23 AM
I've patched now and with this latest patch, ATM the games seems to work perfectly. The light in Starbase 39 ( sierra system ) works perfectly. The plants in vulcan have the correct shadow ( with minor flickering but is good than the last performances ) and the textures in my engineering section are ok.

(for example this was the issue in engineering EDIT : I'll post this image tonight sorry )


Ah, maybe is useful for someone. After the patch I've try to switch in DX11 and I'd the various issues. So I exit on OS, restart the game and in log-in mený ( not the launcher, the log in mený in the game ) I've switched on DX9 and I've play. The game worked well...

So I've switch in DX11 and the issue have returned...

So I've re-switched to DX9 ( in game ) reduced the AA and AF both to 4x, and exit, then I've restarted and in log in mený I switch again with DX11. Another exit...another restard...

And the game ( for now ) seems to work correctly.

Maybe a issue with STO and AA+AF+DX9/11 ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 39
01-29-2012, 01:53 PM
mh... with the last mission of the chapter 1 ( klingon empire ) I've flickering in the space of the system when we search the klingon ship.

The issue isn't solved
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 40
02-01-2012, 09:55 AM
yeah I've been having this issue for ohh about 759 days.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:31 AM.