Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 bridge
01-28-2012, 10:21 AM
how do i get to bridge mode in the game if possable?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-28-2012, 10:29 AM
"Bridge mode"? It's just "the bridge".
And you can get to it by clicking on the arrow under your mini-map. A menu will pop up, and among the choices will be "Visit your Bridge". Click, and voila.
Hope you understand, the Bridge of your starship is, essentially, just a cosmetic feature at this time. You can't play the game from it or anything.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-28-2012, 10:32 AM
But you can wonder around different decks of your starship.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4 bridge
01-28-2012, 10:36 AM
oh ok thx do u know if they are going to make it so u can play from youre bridge
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-28-2012, 10:45 AM
People have been asking that same question since the bridge first became available. Apparently it is more difficult than just making the bridge an overlay.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-28-2012, 10:56 AM
Quote:
Originally Posted by harkrider
oh ok thx do u know if they are going to make it so u can play from youre bridge
It's been flatly stated quite some time ago that it's not in the plans, and will more than likely never will be. As Jeslyn pointed out, it's been pointed out to be more complicated than it looks considering the current set up of the game.
Personally, I'm fine with the way it plays now. Bridge Commander is fun and all, but I like it that STO is it's own thing.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:33 AM.