Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Not getting priority log in
01-31-2012, 03:58 PM
Im a lifetime subscriber and sometimes when I launch the game I get a connecting to server message. I then have to re launch because the server cuts out. Arfter about 4 or 5 tries I eventually get access to the game. Im not sure whats wrong here but if its server access shouldnt I have no problems getting in as a gold member?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-31-2012, 04:38 PM
Quote:
Originally Posted by Tyron_Jara
Im a lifetime subscriber and sometimes when I launch the game I get a connecting to server message. I then have to re launch because the server cuts out. Arfter about 4 or 5 tries I eventually get access to the game. Im not sure whats wrong here but if its server access shouldnt I have no problems getting in as a gold member?
Priorty access assumes you have a Server connection. If you don't have a Server conection, well...

You might try doing the network connection tests when you having this issue, and post the results for comments and possible solutions...

http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=225155
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:00 PM.