Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-09-2012, 08:59 PM
Quote:
Originally Posted by Opaserv View Post
Today when I patched, the patcher did hang at 9% for maybe 15secs tops? Then it did its thing and continued without issue. So it doesn't sound like it's an issue that's related to the servers, although I'm curious, are any of you who are experiencing this issue also experience disconnects like a lot of other folks?
Got that issue. Patching i had no troubles with, but got disconneted a few times even though connection was running smoothly. Deleted the files in prepatch folder and had no troubles after that for 35 mins, but was unable to play any further because my comp. stalled and i needed to hard-boot it. Freakin cr**. Will log back in soon again to see if the DC's are gone for good.

Oh and on main topic. Might be that patch servers have some issues atm. Seems so.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-10-2012, 12:30 AM
Quote:
Originally Posted by bullshorn
Got that issue. Patching i had no troubles with, but got disconneted a few times even though connection was running smoothly. Deleted the files in prepatch folder and had no troubles after that for 35 mins, but was unable to play any further because my comp. stalled and i needed to hard-boot it. Freakin cr**. Will log back in soon again to see if the DC's are gone for good.

Oh and on main topic. Might be that patch servers have some issues atm. Seems so.
You could try this as a possible fix/work around.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-10-2012, 01:07 AM
Quote:
Originally Posted by Opaserv View Post
You could try this as a possible fix/work around.
Normally i just delete all but launcher material and let the patcher run again. Happens in alot of games, that it patches something badly and needs to be redone. But it worked fine so no need for long time patching .
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:42 PM.