Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hi all,

I am attempting to complete this mission but the instructions are not very clear.

I have been destroying Federation ships in the Kahless Expanse but the mission does not update itself.

Is it bugged or am I missing something here?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
12-04-2011, 05:09 PM
I'm having the same problem in the Chos ( Cardassians) expanse. ticket 1,232,973
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
12-04-2011, 05:32 PM
There is a Bug Thread started for both this and the Azure Nebula.

Both are doing exactly the same.

Over here: http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=243251
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4 lol. Thats a Klingon Bug.
12-04-2011, 06:43 PM
That was bugged on Tribble as well.

About a trillion people - me included - wrote bug tickets about it on Tribble.

It's a Klingon bug. Klingon bugs don't get fixed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
12-05-2011, 04:07 AM
Quote:
Originally Posted by Clavis-0
That was bugged on Tribble as well.

About a trillion people - me included - wrote bug tickets about it on Tribble.

It's a Klingon bug. Klingon bugs don't get fixed.
I reported it while it was on Tribble. The Criteria of the Bug has changed, which tells me that changes are being made to the code that shifts what the outcome result is. (Also gives me the idea that they are trying to fix it)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
12-05-2011, 04:34 AM
Quote:
Originally Posted by Clavis-0
That was bugged on Tribble as well.

About a trillion people - me included - wrote bug tickets about it on Tribble.

It's a Klingon bug. Klingon bugs don't get fixed.
Correction: Bugs that bug subscribers don't get fixed. We are an undesireable cast in the game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
12-05-2011, 07:03 AM
Well. Hope they get it fixed soon.

Each Defense mission is worth 1440 Dilithium!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8 Frustrated!!!!!
02-11-2012, 01:08 AM
I have been having this same problem i wish they would fix it this is a very annoying bug
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:24 PM.