Go Back   Star Trek Online > Information and Discussion > The Academy
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I was (as far as I could see) one ship away from destroying the fleet of Jem'Hadar ships that had come through the wormhole when I got disconnected today.

Once the server was fixed, I logged back in and it said "Go to Deep Space Nine".

I was already inside it, so I thought, since the battle was outside, that I'd have to beam up to my ship and orbit the station again.

I did that, but still no notice of a completed objective.

I docked at DS9 and beamed in...still no notice.

I just wanted to ask here first; if there's a way to avoid me losing the progress, I'd really love to find that alternative.

Thanks so much for all your help!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-12-2012, 01:29 PM
Same happened to me - I left after finishing the ground part yesterday. Go back to sector space, you should have a second button near DS9 to continuet he mission.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-12-2012, 01:49 PM
I found out why it wasn't letting me back in. lol

I went to sector space and that's where it gave me the option to continue it.

Thanks so much for your help!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-12-2012, 10:27 PM
I left part way through and when I returned the next day I had a 'mungral' version - I had to redo bits but other bits showed correctly as completed...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:37 PM.