Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I am having trouble changing the name of one of my foundry projects in the foundry editor. Must be a bug since I could change the names of other ones in the editor.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-20-2012, 11:48 AM
The name will keep reverting until you publish. It's a bug. You have to publish the mission for the new name to keep.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-20-2012, 12:03 PM
Was happening to me too. Then I renamed before publishing and it published with the new name.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-21-2012, 12:10 AM
I'm having the same problem.

Another issue I've been having (that I covered in another topic) was that, when I preview the mission, it completes the first 2 objectives for me and only registers the last one as needing completion.

(I only mention that because maybe, like with the renaming thing, I'd have to publish the mission for it to play normally)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:26 AM.