Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I am pretty new to the game so I am sure it is something I am overlooking.

Currently I am unable to create a Foundry character to start building content.

I know this character uses up one of your slots.

I have a Fed toon and a Klingon toon. So my question is are we only allowed two slots
or is something not working?


Any advise would help... or tell me to delete the Klingon toon!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-16-2012, 05:12 PM
if you look at the bottom of the create content tab you will see a grey bar to buy foundry project slots - click on this. if you have enough dilithium it will give you a couple of project slots and you will be able to create a character to test them with

pretty sure the minimum is 10,000 dilithium to buy the slots.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-16-2012, 05:14 PM
I should have enough.

Ill give it a shot.

Thank you!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-25-2012, 09:07 PM
Some people have found not customising the character helps. That's if you even get to the character screen>
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:12 PM.