Prev Previous Post   Next Post Next
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Server Not Responding
03-04-2012, 05:57 AM
This weekend has been the worst since this problem started with F2P launched. I have talked with many other players in Zone Chat, TTS Chat, Redalert Chat, Fleet Chat, many others are having the same problem, every game update and every weekend so far with the launch of a new episode of the Featured Series the Disconnects from the Server are getting serious, I cant even stay logged in long enough today to do anything. Since there is no live Devs online to help out with this to give maybe a suggestion how to deal with it, I have tried what other players recommended, Deleting the STO Live Cache, didn't work, trying to Select a different Proxy Server, well I live in Ontario Canada, I tried the US one, that just made things worse, so I set it back to None, at least that got me past the loading screen and got to loggin for a minute to see my ship in sector space before I got booted out again. Like I said tons of people are having this problem, I keep seeing in the patch notes Server Stability updates, ? I don't think so. hopefully a helpful Dev will read this like Brandon and help us players out that would like to play the game. I sure just like any other game, if people get ****ed off enough with trying to loggin they will just go play another game.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:18 AM.