Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-21-2012, 07:37 PM
Quote:
Originally Posted by cobramite View Post
i never had any problems before

since lanuch ive always found the graphics to be good and did not have any issues of any kind.

since it went free to play ive seen the flickering tooltip you have to escape and then cancel its annoying but since about friday this curser sticking to the impulse engine control is absolutely doin ma head in

i hope cryptic are aware of the problem

since im now silver because i got no job i cant put in any tickets

which seems to be brilliant idea by the way

so there is definately some sort of issue here which needs addressing
and sorted out
http://forums.startrekonline.com/sho....php?p=4039209

dev has a fix for it. also has a work around explained in that link.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
03-05-2012, 03:36 AM
Quote:
Originally Posted by cobramite View Post
for the last few days now ive been experiencing a trailing cursor it also moves my engine throttle just wondering if anyone else has this problem , ive heard s few people in chat asking about it.
Argh, I just picked up the trailing mouse cursor bug after the server crash and subsequent late-night patch on the 4th/5th of March.
I haven't been back to my ship to see if my throttle is affected, but visually it is a very obnoxious bug.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:48 PM.