Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Way is STO maxing out my CPU when it's trying to load I should not even have this problem.


(OS)Windows XP 64bit
CPU:AMD Athlon II X2 26 Regor 45nm Technology (OC) too 3.66GHZ
RAM:8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 613MHz (9-9-9-24) Rip Jaw
Motherboard:MSI 870A-G54 (MS-7599) (CPU1)
Video:Card1024MB GeForce GTX 550 Ti (EVGA)

See my specs are Good So i don't understand way its taxing my cpu when the game loads.I have then enough power here too Run GTA 4 on high level and don't have a issue.So way is it Taxing my Dual Core When it should not even be half that.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-12-2012, 11:27 AM
The UI, Shaders and FX take a big chunk outta perfomance esp with everything goin off, my bottleneck I think is my tv is still is limited at 60hz.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-12-2012, 02:20 PM
My Fram limiter runs better on 75hz
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-13-2012, 02:31 AM
STO runs in Near Perfect Graphics which you are seeing. it was improved in Season 4 that it frees up memory and processing power. but like this poster above me. FX does take very big chunk out of it if you are running it on laptop. but i always use Desktop computer for such things like that.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:32 AM.