Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 M.A.C.O suit not working
04-13-2012, 06:31 AM
Hello i have postered thsi allready a couple time i have turned in several bug tickets, gm tickets and even got to talk to a GM in chat one night who said the check on it, on my caitian female the maco mk xi suit doesnt work, it doesnt even off it in the drop down menue at the top right of the corner, and yes i have all 3 peaces of the mk xi, i have several characters but this one is the only one it doesnt work on, its been like this a few months, i worked hard at getting it and would like to see the fruit of my labor lol, oh and the reason i mention its a female catain is i seen a male one and there ev suit worked on it, please any dev check on this i know i am not very high priority but been waiting a few months now, please please please with sugar on top.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-13-2012, 03:08 PM
Same issue here, and yeah - happening on a Caitian Female, so this must be the case. I already posted about it on this board some time ago, as well as submited a ticket. I received a reply saying that this is a known issue, but last time I checked I still wasn't able to access the MACO uniform option.

inb4 "zomg it's in the drop-down menu list and you must have all teh Mk XI or XII cause Mk X doesn't give you anything!!!1111oneone"...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:50 AM.