Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
As the title says, i've been trying for over an hour but i can't get ingame with my main char. All the other 4 work perfetly, i can log in go around and so on but as soon as i try to log with my main, loading screen comes up going slowly, starts at 30% and goes up, and after a second i get the red connection lost timer. A couple more second and i'm sent back to the login screen.

Again, this happens with one char only (and the only one i actually want to play, call it bad luck -.-)
What do i do?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
04-13-2012, 08:34 PM
same here ... on my FED char.. ive spent 80 in 2 months playing this game.. i wish to get this fixed asap. really.. its stupid when i pay for outfits and then i cant play my character because.. whatever... fix this pls..............


EDIT**** wow actually i left drozana station and everything is okay .. atm.. did they **** up something at the station?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
04-13-2012, 11:36 PM
It could be an instance going weird, it could be numerous things.

If you can't get into one character due to timeout, try doing a safe login it should (if memory serves me right) throw you back into sector space.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
04-14-2012, 01:29 AM
i had tried both safe and normal logins, and i was in sector space, but it didn't work. I slept over it for a night, and now i was able to login. Still, it was pretty annoying but oh well, everything is fine now
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
04-14-2012, 02:11 AM
ive just left droza and made rp at risa..lol... hopefully i wil be able ot be at droaza again laters ^^
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
04-15-2012, 06:16 AM
ok, this happened again -.- and i think it's the same way as the other time. I was at starfleet accademy, i went back to sirius sector block...bam, loading stops at 45%, red server not responding message and after 110 seconds or so i got dropped at beta ursae sector block.
Survivor of Romulus
Join Date: Oct 2012
Posts: 240
# 7
08-04-2013, 07:47 PM
i realize this is a necro but it is exactly what is happening to me. my main, except i was trying to go to the fleet mine when i got kicked from the char and haven't been able to get back in
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 816
# 8
08-04-2013, 08:01 PM
There are several threads on this subject right now -- it's a known issue.

Seems to be mostly related to Romulan toons and Romulan space at the moment.

There is also an issue with Verizon connectivity -- totally unrelated to this issue.

No response from CS, Brandon, or anyone who might actually be able to give an answer... I suspect no one is home right now and we won't be up and running until Monday PM.
-------------
ISE ISE Ba-bee. "If you got the Borg yo... I'll solve 'em check out this shot while my torpedos dissolve 'em"
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:30 AM.