Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
10-21-2011, 08:16 PM
Yup.... Same here. 3rd try to get in. Just sits at 95-96%.

This only happens on my created Tribble char, not my Copied VA from Holodeck...

EDIT:

I have the issue when loading into the transporter room for ESD, but this morning in the shipyard it went fast like it should...

Could the area of the transporter room have an issue that causes this?

Edit 2:

Yup. It is the ESD transporter room causing it for me, I think. Just warped back to Sol system and trying to dock. Stuck at loading screen.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
10-22-2011, 02:34 AM
Yep same here. And it even happens when there are so few players in and around Earth. It's very weird.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
04-16-2012, 04:53 PM
I guess it should be no surprise that this hasn't been fixed. Been sittin' here for over five minutes now, still waiting.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
04-16-2012, 08:04 PM
When in Space inside the Sol System, transport to Starfleet Academy first, THEN to ESD.

Yes, it's counter-intuitive - but it usually actually works.


Try it.

EDIT: Closed for Necro. Please create a new thread when a thread has not has a post in over 30 days. Thanks! ~BranFlakes
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:37 AM.