Go Back   Star Trek Online > Test Servers > Tribble - Bug Reports
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
ok the new caitan carrier is stuck "loading" for cpoints on tribble. Not sure this is a bug or not
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-01-2012, 11:31 PM
Quote:
Originally Posted by jasonlhaley1
ok the new caitan carrier is stuck "loading" for cpoints on tribble. Not sure this is a bug or not
Not a bug -- it's not available for the currency that Tribble uses.
But thanks for making sure we knew about it!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-02-2012, 02:37 PM
:'( And I wanted to test out the new carrier :'(. Ok Im done pouting. Thanks ZeroniusRex for the input. But question, Will it be added to the console so we CAN test it out for bugs? Or are yall keeping it closed behind Jupiter Stations doors til the release?

Thanks
Jason
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-02-2012, 02:50 PM
Considering its released tomorrow. Oh, I can't wait either =^o^=
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
05-02-2012, 02:58 PM
Quote:
Originally Posted by Blitzy
Considering its released tomorrow. Oh, I can't wait either =^o^=
LOL I was just thinking that we would be abe to test it a day ahead at least, Like when odyssey was released into the 3 classes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
05-03-2012, 10:20 AM
Well, considering the patch has happened, and still no way of testing the carrier on tribble, i will just simply say... No test, no buy. After seeing the last ships introduced (Odyssey class) there is no way in you know where, that I'm jumping blindly into any further ships produced.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
05-03-2012, 12:06 PM
Quote:
Originally Posted by ZeroniusRex
Not a bug -- it's not available for the currency that Tribble uses.
But thanks for making sure we knew about it!
But will it be at a later date? I'd much prefer testing it before shelling out $25 for a single ship.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
05-07-2012, 05:25 PM
Quote:
Originally Posted by ZeroniusRex
Not a bug -- it's not available for the currency that Tribble uses.
But thanks for making sure we knew about it!
So, Rex, will be able to take it out for a stroll? My hands really want to get on the command console of that behemoth!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:35 PM.