Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Floating Fleet Emblems ?
11-20-2010, 09:59 PM
Just wanted to make sure that someone knew about this or other had the same issues ..

After getting to Admiral I picked up the Reconnaissance Science Vessel the one with the saucer option of Polaris .. but when I set it as my saucer my fleet emblem floats above the hull not touching it .. Same happens if i stick with the normal standard UFP emblem .. ? Does anyone else see this or is cryptic aware of it as a texture bug ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-07-2012, 05:22 AM
I have this same problem, also on the polaris saucer. Just noticed it yesterday when I got the ship.
Graphics card is ATI Radeon 5780 with newest drivers.

Although this thread belongs in graphical issues.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-07-2012, 09:47 AM
i reported this a YEAR ago, it was supposedly fixed.

I guess it's back,
all you can do is put in a bug report and hope.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:19 AM.