Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I was going through the klingon ultimate weapon quest for the 2nd time (via sharequest) and was able to complete the ground combat at the space station, but when i went to transiton back to space after talking to the NPC at the end it goes to the loading screen for apx 3-5 mins and then goes to the login screen. I've tried 2 additional times via logging back in and selecting the button @ the bottom right, "Continue: among the debris"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-20-2010, 06:04 PM
i was able to get it to load on the 5thish try.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3 Klingon not decloaking
05-07-2012, 07:43 PM
Did you ever get an answer? I came across this while trying to find why the Klingon after the ground part never de-cloaks. I could fly around all night and he still doesn't show.

***UPDATE***

I had left the game for some time while looking for a fix. When unsuccessful, I returned to find the debris field gone. At this point I figured mine as well exit. I exited to Sector Space and noticed that I could continue the mission, I did. When I re-entered, I received the hail from the klingon like the last time, but this time he de-cloaked right in front of me.

Hope this helps someone else.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:13 PM.