Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Bug in mission(I THINK)
05-08-2012, 05:14 PM
Ok Im on a breen episode, I think its cold comfort. I get done talking to the dr the second time and im going to the jail cells and for some reason as I jump over the tables taking a shortcut, i get a BSOD. Three times I recreated this bug. If a developer wants to watch it happen, I Can recreate again but will be avoiding this spot. Running a verify on game client files now.

@jasonlhaley
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
05-08-2012, 05:17 PM
all files verified and ok... Not sure on the reason.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
05-08-2012, 05:18 PM
avoided that spot, no problem
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
05-08-2012, 08:55 PM
Show us a Picture of witch table your talking about ill try to recreate it my self and see if it will effect me.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
05-09-2012, 12:31 AM
Quote:
Originally Posted by Xcom46 View Post
Show us a Picture of witch table your talking about ill try to recreate it my self and see if it will effect me.
K. Will do...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
05-09-2012, 02:16 AM
I can not seem to recreate your issue i think it has to be your computer not the game.I spent about 20 or 30mins trying to do what you said happened I really think some thing is wrong with your computer.Not the game is your computer Heating up i think that might be the problem.When was the last time the Fans where cleaned.

I would gage your Temps bye using this program its called Speccy bye CCleaner works well.And the link i am giving you is trusted.http://majorgeeks.com/Speccy_d6358.html

Next time you get a BOSD try to right down the Code so i can look it up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
05-09-2012, 12:00 PM
Quote:
Originally Posted by Xcom46 View Post
I can not seem to recreate your issue i think it has to be your computer not the game.I spent about 20 or 30mins trying to do what you said happened I really think some thing is wrong with your computer.Not the game is your computer Heating up i think that might be the problem.When was the last time the Fans where cleaned.

I would gage your Temps bye using this program its called Speccy bye CCleaner works well.And the link i am giving you is trusted.http://majorgeeks.com/Speccy_d6358.html

Next time you get a BOSD try to right down the Code so i can look it up.
lmao Im a technician. Temps were not a factor THIS TIME. I just think it was 2 code that didnt want to mesh well with each other at that said, but you might be right. It might be localised to the specific HW Im using as well as what I was doing in game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
05-09-2012, 03:22 PM
i am Tech too lol i am on majorgeeks all most all the time
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
05-09-2012, 03:47 PM
Quote:
Originally Posted by Xcom46 View Post
i am Tech too lol i am on majorgeeks all most all the time
I hear ya they do have great software. More tools than Microsoft EVER thought of putting into windows.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:40 PM.