Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
05-16-2012, 12:26 AM
This doesn't make any sense.
How can we all have the same corrupted file at the same time?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
05-16-2012, 12:35 AM
If I had to uninstall and redownload STO with the slow connection I got it would take way too long. I am not doing that. Don't know why some of us have the same problem though. I do hope that Cryptic fixes it though because this problem has been annoying as hell whenever it comes back and it is not because of my internet. It's on Cryptic's end.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
05-16-2012, 12:45 AM
OK I deleted the launcher exe that I had in my Star Trek Online folder and put in it's place a launcher exe from my downloads folder that I downloaded a while ago. When I double clicked on it it said that it was trying to update the launcher which was a change I also recognized that which meant the launcher I put in there worked.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
05-16-2012, 12:51 AM
it seems as though this is happening to many people,(im not having this problem btw) you would think cryptic would adress this issue?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
05-16-2012, 12:52 AM
Quote:
Originally Posted by SpaceTank420
it seems as though this is happening to many people,(im not having this problem btw) you would think cryptic would adress this issue?
I know right?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
05-16-2012, 12:56 AM
Quote:
Originally Posted by SpaceTank420
it seems as though this is happening to many people,(im not having this problem btw) you would think cryptic would adress this issue?
I am having this problem exactly as described.

So, any known solution to this?

Thanks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
05-16-2012, 01:00 AM
Also got this problem...

Played yesterday just like normal and tried to login an hour ago and nothing.

I uninstalled and reinstalled the game with a new downloaded file but after install the same thing is happening.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
05-16-2012, 01:43 AM
I got a response on my ticket relating to this issue. They said that some other people seem to be having this problem, but I should try uninstalling and reinstalling the game. I haven't tried that yet, as I figure with so many people having the same issue, the problem is not on my end, it's Cryptic's end. So now just gotta keep waiting I guess...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
05-16-2012, 02:14 AM
reinstalling the game does not help anything i tried this now 2 times.

Neither another PC helps cause i tried it on my laptop and my neighbours PC and still i get the error.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
05-16-2012, 02:57 AM
Nope no love.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:22 AM.