Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hi.

Whenever playing STO (On a slower computer that's in our house) the game plays fine when in space combat, no lag or preformance issues here whatsoever.

However, when it comes to "Beaming down" the game runs fine normally, but everyso often at perticular instances (Normally when a group of enemys spawn, or come into render range the game crashes to desktop, and the Cryptic error reporter thing flashes up, but the sound effects of the game can still be heard.

Please note, that when the game has crashed the game sounds are not looping, and seem to carry on as if i was still playing the game (Weapons fire, Dialog boxes, My away teams Buffs)


So yeahh, anybody know whats going on here? Is their a fix?


Thanks in advance.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
06-15-2012, 12:41 PM
Are you playing in full screen mode
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
06-16-2012, 04:16 PM
Quote:
Originally Posted by Xcom46 View Post
Are you playing in full screen mode
I took your advice, but yet the game crashes each time.

However, according to the error message it's usually due to some kind of texture related problem - Like a Klingon warriors hair for example
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:40 PM.