Prev Previous Post   Next Post Next
Banned
Join Date: Jun 2012
Posts: 80
# 8
06-21-2012, 07:44 AM
Having absolutely horrible latency issues that I have NEVER had before.

ISP: Telia

Tracert results:

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Mark>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms READYSHARE [192.168.1.1]
2 6 ms 6 ms 6 ms gw3-no20.tbcn.telia.com [81.232.126.1]
3 16 ms 16 ms 16 ms kbn-b3-link.telia.net [213.155.133.252]
4 16 ms 16 ms 16 ms kbn-bb2-link.telia.net [80.91.254.222]
5 17 ms 16 ms 16 ms kbn-b3-link.telia.net [80.91.246.255]
6 32 ms 32 ms 32 ms te4-7.ccr01.cph01.atlas.cogentco.com [130.117.14
.33]
7 33 ms 33 ms 33 ms te0-3-0-2.ccr21.ham01.atlas.cogentco.com [130.11
7.2.149]
8 31 ms 31 ms 31 ms te0-0-0-3.mpd21.ams03.atlas.cogentco.com [130.11
7.50.57]
9 41 ms 42 ms * te0-0-0-2.ccr21.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54
.37.70]
10 110 ms 111 ms 111 ms te0-0-0-3.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.31.169]
11 116 ms 212 ms 224 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]
12 121 ms 111 ms 122 ms 38.111.40.114
13 110 ms 110 ms 110 ms 208.95.185.41

Trace complete.

Nettest results:

contacting nettest server..
Local IP: 81.234.250.200
Ping: 125.1 msec
Port: 80: 121 KB/sec 8 KB/sec 130 KB/sec 500
Port: 80: 131 KB/sec 9 KB/sec 146 KB/sec 500
Port: 443: 285 KB/sec 16 KB/sec 305 KB/sec 500
Port: 443: 396 KB/sec 21 KB/sec 421 KB/sec 500
Port: 7255: 478 KB/sec 20 KB/sec 507 KB/sec 500
Port: 7255: 460 KB/sec 19 KB/sec 488 KB/sec 500
Port: 7003: 383 KB/sec 17 KB/sec 405 KB/sec 500
Port: 7003: 393 KB/sec 16 KB/sec 418 KB/sec 500
Port: 7202: 235 KB/sec 11 KB/sec 250 KB/sec 500
Port: 7202: 474 KB/sec 20 KB/sec 503 KB/sec 500
Port: 7499: 474 KB/sec 19 KB/sec 503 KB/sec 500
Port: 7499: 474 KB/sec 19 KB/sec 504 KB/sec 500
Port: 80: 478 KB/sec 20 KB/sec 507 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit

STO has become completely unplayable for me now.
I can't log into a single character without being completely stuck and unable to chat. :frown:
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:51 AM.