Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Banned
Join Date: Jun 2012
Posts: 378
Pretty ugly, huh? Why do some ships still have black textures on them? When is the ETA on this being fixed?

Last edited by th3gr4ndnagu5; 06-26-2012 at 08:27 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,448
# 2
06-26-2012, 08:36 PM
DX11 is in beta. I presume your not seeing this on DX9?
nynik | Join Date: Dec 2009
<Dev> Oaks@dstahl: *checks for CBS listening devices in the office*
Cryptic Studios Team
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,917
# 3
06-26-2012, 09:38 PM
Was that taken on Holodeck? A good number of things have been reprocessed to fix these errors, but they're all in S6. If you're still seeing them on Tribble, let me know.

ETA: I was going to point you to the thread in the graphical issues forum that has been ongoing citing many of these issues, but of course it's been archived.

As such, I've created a new thread, please make your reports there:
http://sto-forum.perfectworld.com/sh....php?p=4446331

Thanks
-The Artist formerly known as Tumerboy



Quote:
Originally Posted by mightybobcnc View Post
Tacofangs, what is your beef with where's Sulu?

Last edited by tacofangs; 06-26-2012 at 09:46 PM.
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,525
# 4
06-27-2012, 12:50 AM
I Have noticed in the Empire Defense instances on tribble there are like huge white blinding nebula pieces everywhere... I am not sure if this is to promote sales of sun glasses or not...
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,650
# 5
06-27-2012, 01:32 AM
Quote:
Originally Posted by zeuxidemus001 View Post
I Have noticed in the Empire Defense instances on tribble there are like huge white blinding nebula pieces everywhere... I am not sure if this is to promote sales of sun glasses or not...
might want to check your bloom settings... that's what affects objects like that if i recall. i had the problem once. mostly when big ships exploded.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,007
# 6
06-27-2012, 06:59 AM
Quote:
Originally Posted by tenkari View Post
might want to check your bloom settings... that's what affects objects like that if i recall. i had the problem once. mostly when big ships exploded.
Could have sworn actually the blooms were taken care of in a recent patch.

If you are still seeing them, it may be a reappearance of the bug.
---
Took 20 minutes to get that screencap and her arm is still doing through the armrest
Dr. Mike's Steak Dinner

35 Starbase Projects done. 715 Projects remaining
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:12 AM.