Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 85
If you are having trouble with powers activating when you click them, and have no other issues with lag or system stability, please post in this thread:

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=293511

I'm trying to get this bug fixed -- again (it happened over a year ago and was fixed but is now broken again).

Thanks for your help!

-Forjo
Join Date: Aug 2008 -------------------- My oldest post (that I can find)
Location: Houston, TX ------------------ Former Cryptic User #11424

Stop the easily abused and unfair auto-silence "feature"!

Last edited by forjoatinxan; 07-03-2012 at 12:23 PM.
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,764
# 2
07-03-2012, 12:31 PM
well, this is gonna be a big thread...........

/signed.
Richard Hamilton (1975-2014)
goodbye good friend. We will see you in the DMZ in the sky oneday, save a shot for us.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 85
# 3
07-03-2012, 05:05 PM
I don't really want this one to be, but I hope the other one will help gather information so that this issue can be fixed.

-Forjo
Join Date: Aug 2008 -------------------- My oldest post (that I can find)
Location: Houston, TX ------------------ Former Cryptic User #11424

Stop the easily abused and unfair auto-silence "feature"!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:49 AM.