Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 20
# 1 getting on tribble
07-06-2012, 08:54 PM
how can you get onto tribble since it doesnt show it on the client launcher?
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,022
# 2
07-06-2012, 08:56 PM
The reason it's not on the launcher is because it's being updated/patched/maintenanced (one of the three, at different times). You'll just have to wait till it's back.

In this case, it's preparing for another patch.
Was named Trek17, but still an author.

Been playing STO since Open Beta, and have never regarded anything as worse than 'meh'.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 20
# 3
07-06-2012, 09:36 PM
Quote:
Originally Posted by trek21 View Post
The reason it's not on the launcher is because it's being updated/patched/maintenanced (one of the three, at different times). You'll just have to wait till it's back.

In this case, it's preparing for another patch.
ah did not know that, thankyou very much for letting me know
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,174
# 4
07-06-2012, 10:04 PM
Actually, it should show on the launcher even if the server is down, unless you just transfered over a character during the down time. If you haven't transfered a character to it yet use this link(may take a couple of hours to move over): http://sto.perfectworld.com/community/tribble-test
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:59 PM.