Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 20
Recently I have noticed that several of my expired sales on the exchange emails are coming back empty. At first I thought I was just being absentminded and that I had already taken the item. But now its happened enough times I'm sure something is wrong.

Is this happening to anyone else?

Anyone have a solution?

Thanks for your time.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 405
# 2
07-09-2012, 08:56 AM
Me to, almost 6 months, its a bug.
Community Moderator
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,254
# 3
07-09-2012, 09:50 AM
Quote:
Originally Posted by postal639 View Post
Recently I have noticed that several of my expired sales on the exchange emails are coming back empty. At first I thought I was just being absentminded and that I had already taken the item. But now its happened enough times I'm sure something is wrong.

Is this happening to anyone else?

Anyone have a solution?

Thanks for your time.
Did you check your other characters?
Volunteer Community Moderator for the Star Trek Online forums
My views may not represent those of Cryptic Studios or Perfect World Entertainment
If you wish to speak to someone on the community team, file a community support ticket here, as we are not able to respond to PMs regarding moderation inquiries.
Contact: Twitter | Line Messenger: askray113
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 345
# 4
07-09-2012, 11:28 AM
I have only One Character, there is mail going back 3/31/2011 showing up stating about expired Auction items.

Which cannot be acquired back.

Task Force Zulu--Back to Duty X4 SB T1.5, Tac 2, Eng 1 & Sci 1.
To the Edge of Space and Beyond

Subscribe to STO--1200+ days
LTS December 2011
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,159
# 5
07-09-2012, 06:33 PM
Quote:
Originally Posted by postal639 View Post
Recently I have noticed that several of my expired sales on the exchange emails are coming back empty. At first I thought I was just being absentminded and that I had already taken the item. But now its happened enough times I'm sure something is wrong.

Is this happening to anyone else?

Anyone have a solution?

Thanks for your time.
This happens to me all the time... Its just a reminder that I need to switch characters to tend to the issue....

(You have to keep in mind that only the 'ORIGINAL EXCHANGE POSTER' can recover the Exchange attachments...)

This also means that if you delete a character, you better make sure first that all Exchange posts have been removed, and all potential return items have been dealt with first....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:11 AM.